Magic Marche - Vergoedingen
Magic Marche - Vergoedingen

Waarom heeft u onze hulp nodig om uw huis te kopen?

Inzicht in de technische aspecten van het onroerend goed proces, de gebruikte taal, de aanbesteding, kwesties met betrekking tot onroerend goed belastingen, prijsonderhandelingen, hertekening van de land grenzen, melden buren van de verkoop, het boeken van een advocaat of notaris of vertaler, elektriciteit, gas-en watervoorziening , benoeming van een landmeter om een enquête doen etc kunnen allemaal deel uitmaken van uw aankoop proces en kan een rompslomp zijn. We zullen helpen met dit alles, binnen onze vergoeding.

Onze honorarium is hieronder vermeld, en is 3% van de overeengekomen verkoopprijs plus Italiaanse IVA (bijv. BTW) tegen het geldende tarief. Hiervoor krijgt u een echt uitgebreide service - vanaf de eerste zoekopdracht, of meerdere zoekopdrachten, de volledige bezichtigingen en begeleiding met de aankoop, vreemde valuta, hypotheekbedrijf introducties en het openen van een Italiaanse bankrekening. Ook kunnen wij u begeleiden in uw Restauratie, begeleiding bij de keuze van de aannemer en andere vaklieden, zwembad aannemers, hoveniers etc.

De helft van onze vergoeding is verschuldigd op het moment van de Compromesso (uitwisseling van contracten) of de ondertekening van een intentieverklaring, en het saldo na voltooiing (of binnen 3 maanden na de compromesso datum, indien dit eerder is). De minimale vergoeding is € 4.000 (euro) plus IVA. Wij zullen u vragen om een eenvoudige contractuele overeenkomst tekenen voor onze vergoeding voordat de eerste aankoop wordt getekend.

Vergoedingen

3% van de uiteindelijke overeengekomen verkoopprijs (minimum vergoeding ) + IVA

Inbegrepen in onze prijs:

 • Gedetailleerde bespreking van uw wensen, voorkeuren en budget
 • zoeken naar geschikte panden voor u via onze website en ons uitgebreide netwerk van contacten
 • Begeleid woningen bezichtigingen en als tolk te fungeren, advies en bijstand verlenen
 • Onderhandelen en een aanbod op tafel leggen voor u.
 • Advies, begeleiding en hulp bij de voltooiing van alle nodige documentatie en papierwerk tot aan de voltooiing van de aankoop. Dit geldt ook voor de contacten met de leverancier, advocaat, landmeter, notaris etc namens u, en zorgen dat een vertegenwoordiger van Magic Marche u begeleidt bij de ondertekening van een van de documenten, waar we mondeling, indien nodig, vertalen en advies geven. Volledige vertaling in het engels van alle documenten kan worden geregeld voor een toeslag.
 • Het regelen van onze aanbevolen Italiaanse notaris en adviseren over alle juridische documenten op de Compromesso en Rogito (dwz de ruil en voltooiing), als u dat wilt. Wilt u uw eigen advocaat aanstellen, u bent natuurlijk vrij om dit te doen. Als u wilt dat wij volledige wettelijke vertegenwoordiging voor u regelen, voor elk onderdeel van het aankoopproces, kan dit ook geregeld worden
 • Het regelen van een Geometra om een eerste overzicht te maken op uw voorgestelde woning ( wij raden u aan dit te doen, de kostprijs is normaal gesproken rond de 300 euro). Een volledig Engels vertaling van dit document kost gemiddeld € 100
 • Regelmatige updates over de voortgang van uw aankoop tot oplevering.
 • Uw reis-en verblijfkosten zijn niet inbegrepen in onze vergoeding.
 • Er wordt een vast bedrag van € 500 toegevoegd aan onze vergoeding als u besluit om een woning met behulp van een Trust Fund of een soortgelijke financiële instantie te kopen (een conventionele hypotheek zorgt niet voor deze toeslag)

NB. Als we buiten Le Marche moeten voor eventuele juridische bijeenkomsten, zal onze reiskosten zijn voor rekening van de koper.

De volgende hulp-en dienstverlening zijn voor u beschikbaar en worden begroot op individuele basis. Wij kunnen u voorzien van een tarief op het juiste moment:

 • We kunnen zorgen voor een Geometra om een eerste overzicht te maken op uw voorgestelde woning, kosteloos. Wij berekenen alleen als u wilt dat wij om hem / haar te ontmoeten bij het pand. Wij raden u aan een onderzoek te doen door de Geometra ,de kostprijs is normaal rond de € 300. Een volledige Engels vertaling van dit document is gemiddeld € 100
 • Hulp bij het verkrijgen van uw Italiaanse fiscale code en het openen van een bankrekening (een wettelijke verplichting voor iedereen die een huis koopt in Italië)
 • Als gemachtigde namens u, alle juridisch documenten te ondertekenen (standaardtarief van € 150)
 • Projectmanagement van alle restauratiewerken
 • Contract aanvragen voor aansluiting van de belangrijkste nutsbedrijven zoals water, gas, telefoon
 • Inleidende ontmoetingen met lokale aannemers, elektriciens, loodgieters, architecten, zwembad bedrijven en tuinarchitecten
 • Vergezellen met aankopen, selecteren en te onderhandelen voor meubels, meubelen en accessoires
 • Het verkrijgen van papieren namens u voor het verzekeren van het pand
 • Voorstellen aan bedrijven die kunnen helpen bij het onderhoud van uw huis het hele jaar door of voor hen die overwegen de woning te verhuren (zwembad onderhoud, tuinieren, schoonmaken, luchthaven ontmoeten en begroeten etc)